Azure Maps – Nya rika kartfunktioner i Dynamics 365

Dynamics 365 Sales har sedan länge erbjudit en grundläggande kartfunktionalitet genom Bing Maps. Nu har Microsoft dessutom även möjliggjort Azure Maps inifrån Dynamics 365 gränssnitt. Denna karta är långt mer anpassningsbar och vi jobbar redan med kunder för att ta fram skräddarsydda lösningar.

Det är kanske framförallt Service-delen som berikas extra av denna möjlighet, då man med hjälp av Azure Maps kan implementera egna menyer och kartkontroller, och påkalla funktioner för att exempelvis ta fram ruttplanering, se tillgänglighet av fältarbetare direkt på kartan, eller måla upp heatmaps eller andra typer av aggregat för att ta fram ett smart geografiskt makroperspektiv.

Använder du Dynamics 365 och vill höra mer om hur vi kan implementera en snabb och kraftfull karta anpassad efter din verksamhet? Kontakta oss på Zync!

GÖTEBORG
Östra Hamngatan 46-48
411 09 Göteborg

STOCKHOLM
Regeringsgatan 109
111 39 Stockholm

KALMAR
Storgatan 28
392 32 Kalmar

MALMÖ
Stjärnplan 3
216 18 Malmö

CERTIFIERINGAR

Image
Image
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.