Vi söker utvecklare och projektledare

Zync får in fler uppdrag och vi söker därför flera medarbetare till våra kontor i både Göteborg och Kalmar. Är du intresserad av att arbeta med frågor som rör försäljning, marknadsföring, eftermarknad och förändringsarbete hos några av Sveriges främsta bolag inom sin bransch så har vi en tjänst till dig. Vi söker både projektledare och applikationskonsulter/utvecklare.

Vi skriver inte någon lång kravlista här utan har du några års erfarenhet, gärna där affärssystem har varit en komponent så är vi intresserade av att prata med dig och se om vi kan skapa en roll som passar just dig. 

Kontakta Daniel Evers, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon 0708-406700 så berättar vi lite mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Vi har förmånliga paket för våra anställda med både vinstdelning, individuella pensionslösningar samt friskvårdsbidrag etc. Du kan utgå från vårt kontor i Göteborg eller Kalmar och vi tillämpar principen att man får arbeta hemifrån i den utsträckning som passar individen för att lösa livspussel.

Välkommen och hör av dig!

GÖTEBORG
Sockerbruket 15
414 51 Göteborg

STOCKHOLM
Regeringsgatan 109
111 39 Stockholm

KALMAR
Storgatan 28
392 32 Kalmar

MALMÖ
Stjärnplan 3
216 18 Malmö

CERTIFIERINGAR

Image
Image
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.