Johan Back ny medarbetare

Mitt namn är Johan och började nyligen arbeta som CRM Applikationskonsult på Zync Customer Management. De senaste åren har jag studerat Systemvetenskap på Göteborgs Universitet samt Innovation och Entreprenörskap på Handelshögskolan. Zync ett relativt litet bolag med grymma kollegor och valet av arbetsgivare ångrar jag inte en sekund. Känner redan att bolaget tar med mig i ALLA olika delar, såsom upphandlingar, workshops och affärsutveckling vilket gör att lärokurvan är oerhört hög. Hos Zync växer jag både som person och erfarenhetsmässigt, vilket är en otroligt bra känsla.

Just nu söker vi på Zync fler kollegor, så rekommenderar starkt att söka. Om du undrar något om mig eller hur det är att arbeta på Zync får du gärna höra av dig till mig.

Kan detta vara något?

Kontakta mig gärna på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill veta mer om mig eller hur Zync arbetar med att utveckla sina kunder.

GÖTEBORG
Sockerbruket 15
414 51 Göteborg

STOCKHOLM
Regeringsgatan 109
111 39 Stockholm

KALMAR
Storgatan 28
392 32 Kalmar

MALMÖ
Stjärnplan 3
216 18 Malmö

CERTIFIERINGAR

Image
Image
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.