Vilka vi är, varför vi finns och vad vi erbjuder.

Zync grundades 2008 kring vetskapen att flertalet CRM-implementationer och förändringsarbeten inte blir framgångsrika. Vi har erfarenhet från mer än 300 förändringsprocesser och projekt bland en rad olika företag och branscher. Vi startade Zync för att hjälpa våra kunder med den bästa kompetensen för att säkerställa att CRM-projekt är verksamhetsprojekt och inte IT-projekt och att dessa blir framgångsrik och når de uppsatta målen. Vi säkerställer också att förändringsarbetet som är nödvändigt i samband med detta hanteras och accepteras internt i er organisation. Utifrån detta har vi skapat Sveriges främsta företag inom Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement samt organisationsutveckling av sälj, marknad, eftermarknad och service funktionen.

Image
Image

Zync har specialister i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar och är en av Microsoft Sveriges främsta partners inom Dynamics 365. Med hjälp av engagemang, erfarenhet, effektiva modeller och de bästa medarbetarna skapar vi långsiktigt hållbara projekt hos våra kunder. 

Image

VÅR AFFÄRSIDÉ
Vi hjälper våra kunder att frigöra tid som kan investeras i ökad kundinteraktion, förbättra kun[d]skap som leder till bättre affärsbeslut samt stötta försäljningen inom alla områden där kundkontakt sker.

GÖTEBORG
Östra Hamngatan 46-48
411 09 Göteborg

STOCKHOLM
Regeringsgatan 109
111 39 Stockholm

KALMAR
Storgatan 28
392 32 Kalmar

MALMÖ
Stjärnplan 3
216 18 Malmö

CERTIFIERINGAR

Image
Image
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.